Tracing Your Roots

Deel dit artikel

,

Ben je ouder dan 35 jaar, liggen jouw wortels in Indië/ Indonesië en wil je samen met generatiegenoten op zoek naar je voorouders en familiegeschiedenis? Wacht dan niet te lang en koop nu jouw ticket!

Data: 24 augustus, 7 & 29 september in Den Haag, afwisselend in Museum Sophiahof en het Nationaal Archief. Met een afsluitende bijeenkomst op 6 oktober 2024!

Op het programma staan oa een workshop stamboomonderzoek, een masterclass Indische geschiedenis door Prof. Em. Pamela Pattynama, een bezoek aan het Nationaal Archief om archiefstukken te bekijken die jouw familiegeschiedenis uit eerste hand belichten, een workshop oral history interviewen, een bezoek aan de tentoonstellingen 'ONS LAND' en 'Lain Sayang Lain' van oud TYR 35+ deelneemster Suzanne Liem, een migratieverhalensalon en een workshop Culturele Bagage.

De bijeenkomsten zijn inclusief online cursusmap met handige kijk-, luister- en leestips. Je maakt automatisch deel uit van onze Tracing Your Roots community met 4 keer per jaar een TYR Kumpulan!

Tickets via: https://www.eventbrite.nl/.../tracing-your-roots-35...

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!genealogie

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden