Kennisdag groot succes

Deel dit artikel

,

Op 30 maart organiseerde HCC in Houten weer een Kennisdag. Direct nadat de deuren van de Expo Houten waren geopend, vormde zich een lange rij van zeer enthousiaste bezoekers op de rode loper. HCC-leden konden immers gratis naar binnen. Wie geen HCC-lid was, moest € 12,50 entree betalen. Ook dat is weer een voordeel van het lidmaatschap van HCC. Maar we bieden nog veel meer ledenvoordeel!

Overweldigende belangstelling
De belangstelling voor diverse presentaties en workshops was overweldigend. Die met de titel: Digitaliseren van oude negatieven en dia’s was direct overvol en om zo min mogelijk mensen teleur te stellen, werd besloten om een extra presentatie in het programma in te passen. Maar ook bij die extra presentatie kon lang niet elke geïnteresseerde een plekje vinden.

Blijf eenvoudig op de hoogte
De nieuwsbrieven van HCC zijn altijd gratis (ook voor niet-leden) en je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Dat kan via dezelfde pagina, of via de afmeldmogelijkheid onderaan elke nieuwsbrief. Je kunt je voor zoveel nieuwsbrieven inschrijven als je zelf wilt. Of ga anders naar de website van HCC. Voor wie nog geen lid van onze mooie vereniging Klik hier om lid te worden en kies zelf een welkomstgeschenk!

En goed om alvast te weten: op zaterdag 5 oktober is er weer een HCC!kennisdag.

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!genealogie

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden