Digitale Stamboom Den Haag

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

De digitale postbus van deze webapplicatie werd blijkbaar niet regelmatig bekeken, reden waarom Stamboomforum vertraagde reactie op haar e-mail ontving.

Het Haagsch Archief laat weten: "Het mailadres van de digitale stamboom is opgeheven en voortaan kunt u met vragen mailen naar het gangbare mailadres van het Haags Gemeentearchief:

 

Wij werken aan het overzetten van de burgerlijke stand van de Virtuele Studiezaal naar De Digitale Stamboom. Daardoor werkt de Digitale Stamboom niet naar behoren. Er zitten nog schoonheidsfoutjes in zowel de functionaliteit als de dataconversie.
De data uit de Virtuele Studiezaal en de bijbehorende plaatjes (de scans van de aktes) zijn inmiddels overgezet naar De Digitale Stamboom. Toevoegingen en mutaties vinden uitsluitend daar nog plaats.

De mogelijkheid voor het publiek die tot voor kort bestond, om zelf aktes te beschrijven, komt in De Digitale Stamboom niet meer terug.

Beide systemen draaien op dit moment nog naast elkaar, maar binnenkort zal voor de burgerlijke stand de Virtuele Studiezaal uitgefaseerd worden en alleen nog gebruik worden gemaakt van De Digitale Stamboom. Ik raad u dan ook aan om nu al vast over te stappen naar De Digitale Stamboom", tot zover het commentaar van het Gemeentearchief Den Haag op Stamboomforum.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!genealogie

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden