Cor van Rooij overleden

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Vrijdag 17 november overleed onze adviseur en sinds kort Lid van Verdienste Cor van Rooij (1942-2023). Zaterdag 25 november had in het Crematorium Amersfoort aan de Dodeweg in Leusden de crematieplechtigheid plaats.

Wie van onze leden en bezoekers aan onze bijeenkomsten kende Cor niet? Meestal ontving hij u met een barcodescanner in de hand om uw ledenpas te lezen of uw naw-gegevens te noteren bij onze regelmatige bijeenkomsten. Of anders bij de vele presentaties en demonstraties die hij gaf. Om nog maar niet te spreken over de 50Plus-beurs en andere grote evenementen. Hij was er of hij hielp bij de organisatie ervan.

Voor HCC!genealogie was niets hem te veel en we konden als bestuur nagenoeg altijd een beroep op hem doen. Anders gezegd, we zullen hem missen.

Onze secretaris John Glaser memoreerde tijdens de uitvaartplechtigheid de vele uren die hij met Cor in de loop der jaren op allerlei lokale, regionale en landelijke bijeenkomsten had doorgebracht, alsook de vele presentaties die Cor gaf.
Namens de HCC Ledenraad voerde Bas van den Dikkenberg nog het woord. Hij sloot af met de opmerking dat Cor postuum is benoemd tot Lid van Verdienste van HCC.

Wij wensen zijn familie alle sterkte toe om dit verlies te verwerken.