140.000 nieuwe documenten in Genealogie Bibliotheek

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

De Geneanet Genealogie Bibliotheek bevat honderdduizenden documenten specifiek geïndexeerd voor genealogen. Deze documenten zijn afkomstig uit verschillende bronnen geselecteerd door Geneanet vanwege hun genealogische belang, of uit partnerschappen met andere instellingen. Het gaat onder meer om oude boeken en kranten die direct beschikbaar zijn op Geneanet, en geïndexeerde bronnen die naar andere sites verwijzen.

Een paar weken geleden werden meer dan 140.000 documenten toegevoegd aan de Geneanet Genealogie Bibliotheek. Deze documeten zijn afkomstig uit 90 krantentitels die beschikbaar zijn op Delpher, de site beheerd door de Koninklijke Bibliotheek van Nederland, en bevatten bijna 6 miljoen personen, die nu slechts met een paar klikken op Geneanet kunnen worden gevonden.

Deze toevoeging brengt de collectie van Delpher op Geneanet op meer dan 480.000 documenten uit 264 krantentitels. Alles bij elkaar zijn er meer dan 16 miljoen personen te vinden, waardoor u nog verder kunt komen met uw genealogische onderzoek!

Doorzoek de bibliotheek hier.