Agenda

HCC!genealogiedag in CODA Apeldoorns Archief
Zaterdag, 26 Oktober 2019, 11:00 - 16:00
Hits : 399
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact John Glaser

In het CODA wordt in samenwerking met het Apeldoorns Archief een genealogische markt gecreëerd waar de softwaremakers van de bekendste genealogische programma’s aanwezig zullen zijn.Verder is er een Helpdesk aanwezig die bemand zal worden door medewerkers van het archief en regionale verenigingen. Ook worden er door het archief lezingen en rondleidingen gegeven.

Deelnemers 

Deelnemers aan deze genealogische dag zijn o.a:
HCC!genealogie met demo's van WieWasWie ,Open Archieven, Geneaal en HuMo-gen.
Uit de regio de HCC!apeldoorn, NGV-Apeldoorn,Erfgoedplatform Apeldoorn en de Vereniging Veluwse Geslachten

De leveranciers van genealogische computerprogramma’s Aldfaer, Brother's Keeper, GensDataPro, PRO-GEN, voor de Apple Reunion en de internationaal georiënteerde websites FamilySearch, Geneanet, en MyHeritage.

Daarnaast doen ook mee DNAgezocht, Nederlandse Kring voor Joodse Genealogie, Plaatsengids.nl, PRO-GEN Gebruikersgroep en Probook.

Programma


Een dag lang op zoek naar uzelf, uw ouders, uw voorouders. Een rijke en afwisselende dag met informatiemarkt, alles over genealogische computerprogramma's, presentaties, lezingen, rondleidingen, een adviespunt archiefstukken en een Helpdesk voor stamboomonderzoekers. Een uitgelezen kans om antwoord te vinden op alle vragen over stamboomonderzoek. Gedurende de dag worden er rondleidingen en presentaties verzorgd.

Voor een volledig programma over de CODA Erfgoeddag klik hier.