Agenda

HCC!genealogiedag in Stadsarchief Rotterdam
Zaterdag, 07 Oktober 2017, 10:00 - 16:00
Hits : 430
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de 2e verdieping van Stadsarchief Rotterdam wordt een genealogische markt gecreëerd waar de softwaremakers van de bekendste genealogische programma’s aanwezig zullen zijn.Verder is er een Helpdesk aanwezig die bemand zal worden door medewerkers van het archief en regionale verenigingen. Ook worden er door het archief lezingen en rondleidingen gegeven.

Deelnemers

Deelnemers aan deze genealogische dag zijn o.a:
HCC!genealogie met demo's van Stamboom.nl, WieWasWie ,Open Archieven, Geneaal en HuMo-gen en de NGV-Rotterdam.

De leveranciers van genealogische computerprogramma’s Aldfaer, Brother's Keeper, GensDataPro, PRO-GEN, voor de Apple Reunion en de internationaal georiënteerde websites Geneanet, MyHeritage en FamilySearch.

Daarnaast doen ook mee het CBG , DNAgezocht, Genealogisch Erfgoed Magazine, Indische Genealogische Vereniging, Nederlandse Kring voor Joodse Genealogie, Ons Voorgeslacht, Plaatsengids, Pro-book, PRO-GEN Gebruikersgroep en de Stichting Surinaamse Genealogie


Programma

Een dag lang op zoek naar uzelf, uw ouders, uw voorouders. Een rijke en afwisselende dag met informatiemarkt, alles over genealogische computerprogramma's, presentaties, lezingen, rondleidingen, een adviespunt archiefstukken en een Helpdesk voor stamboomonderzoekers. Een uitgelezen kans om antwoord te vinden op alle vragen over stamboomonderzoek.Gedurende de dag worden er rondleidingen en presentaties verzorgd. 

Klik hier voor de flyer.

Locatie Stadsarchief Rotterdam
Hofdijk 651
Rotterdam
Zuid-Holland
3032 CG
Nederland