Sinds 3 juli 2023 heeft HCC een nieuw Hoofdbestuur, dat momenteel bestaat uit twee leden: Wijnand van Swaaij (r) en Bart van Cleef (l).

Wijnand van Swaaij functioneert als voorzitter ad-interim van het Hoofdbestuur. Hij is 64 jaar oud en geboren en getogen in Rotterdam. Voetbalclub Sparta Rotterdam, waarvan hij al bijna heel zijn leven een seizoenkaart heb is een van zijn grootste hobby’s.

In zijn jonge jaren tijdens zijn studietijd speelde hij op semiprofessioneel niveau in België American Football.

Een andere hobby is lezen, met name Nederlandse literatuur uit de periode 1880-1940 en maakt hij met veel plezier af en toe een stedentrip met zijn vrouw Elena.
Begin jaren ’80 van de vorige eeuw heeft Wijnand een bedrijfsjuridische opleiding gevolgd en afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
In de periodes 2014-2018 en 2021-2022 werkte hij op het Verenigingsbureau gewerkt, dus beschikt hij over een redelijk inzicht in het reilen en zeilen van de vereniging. Voordat hij in 2014 bij HCC begon op de Ledenadministratie, was hij werkzaam bij o.a. bij Unilever, ING, NRC Handelsblad en SNS REAAL.

Bart van Cleef vervult de rol van secretaris ad-interim Hoofdbestuur. Hij werd in 1957 in Limburg geboren en is al ongeveer tien jaar lid van HCC. Na de lagere en middelbare school deed hij HTS-werktuigbouw en stapte vervolgens over naar de Technische Universiteit Eindhoven waar hij afstudeerde op informatica. Daarna is hij als productievoorbereider gaan werken bij OCE-kopieerapparatenfabriek. Op 1 januari 1991 ging hij aan de slag bij het Nederlands Normalisatie Instituut; waar hij machinebouw heeft gedaan.

Zijn grote hobby is schaken. In de schaakwereld heb je veel toepassingen met computers. Niet alleen schaken tegen computers, ook wedstrijdsystemen draaien erop. Dus toernooien draaien met bepaalde wedstrijdsystemen als je geen tijd hebt en iedereen tegen iedereen laten spelen, bijvoorbeeld. Hier geeft hij ook presentaties over. Daarnaast geeft hij twee keer in de maand schaakles aan senioren.