Op de website Archieval is heel veel informatie te vinden over panden, personen, boeken en archieven. Ook de fotocollecties van gemeentearchief Barneveld en Ede kunt u op deze site doorzoeken.

Maar niet iedereen weet goed de weg te vinden in deze grote berg informatie. De makers van deze site kunnen wel denken vóór haar gebruikers, maar niet áls dé gebruiker. Daarnaast moeten websites voldoen aan strenge eisen van toegankelijkheid voor bijvoorbeeld mensen met een beperking.

Het Archief zoekt mensen die het leuk vinden om hen te helpen om de website te verbeteren én nieuwe functionaliteiten en wijzigingen te testen. Zij overlegt met u of ontvangen u in het Raadhuis van Barneveld of Ede, of dat u thuis kunt testen. Naar verwachting zal men hooguit enkele keren per jaar van uw hulp gebruik maken.

Wilt u zich hiervoor aanmelden of heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen zij contact met u op.