Op zaterdag 23 april organiseert HCC!compusers voor het eerst sinds twee jaar weer de CompuFair, de beurs voor alles wat digitaal is. Diverse platforms van CompUsers maken hun opwachting en ook andere Interessegroepen van HCC zullen zich aansluiten. Bezoekers kunnen met al hun vragen op computergebied op de CompuFair terecht. Er is specifiek aandacht voor digifoto en digivideo, Android, Windows, Linux en webontwerp. Het platform Muziek heeft een eigen ruimte, zodat er (uiteraard digitaal) muziek gemaakt kan worden zonder anderen te veel te storen.

Er zullen ook lezingen en presentaties zijn in De Bilt. Het programma daarvan is een week of twee van tevoren bekend en wordt op de website van CompUsers gepubliceerd (www.compusers.nl). Houd die site dus in de gaten.

John Glaser en Cor van Rooij zijn daar namens HCC!genealogie daar met een stand aanwezig. 
Zij helpen u met vragen over het zoeken naar uw gegevens op internet, maar ook hoe u uw gegevens vastlegt met programma's zoals Aldfaer, GensDataPro en Ancestor Tree Manager.

De CompuFair wordt gehouden in Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4 in De Bilt. Voor HCC-leden is de toegang gratis.