Op zaterdag 26 maart aanstaande wordt in Expo Houten weer een HCC!kennisdag gehouden. Wij hopen het succes van voorgaande Kennisdagen ook dit jaar te kunnen herhalen. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een leuke en leerzame dag te worden.

Tijdens deze dag leer je hoe jij je huis slimmer maakt of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Bovendien zijn er ook weer producten te koop op het gebied van computers, consumentenelektronica en boeken/tijdschriften. En natuurlijk ben je van harte welkom tijdens de vele presentaties die we exclusief aan onze HCC-leden aanbieden. Uiteraard is ook HCC!genealogie aanwezig en kunt u bij ons terecht met uw vragen wanneer u met stamboomonderzoek wilt beginnen of bent vastgelopen met uw onderzoek.

Er zijn twee toegangspoorten bij de entree in Expo Houten: een voor HCC-leden, die worden geregistreerd en kunnen gratis naar binnen. De andere entree is voor alle andere bezoekers. Die kunnen naar de Modelspoorbeurs en naar de HCC!kennisdag. Een kaartje online kost 8 euro en aan de kassa 10 euro. 

Houten ligt lekker centraal in het land en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Reden genoeg dus om op 26 maart naar de HCC!kennisdag in Houten te komen.