Groot nieuws: na 83 jaar filmen van 's werelds historische genealogische gegevens, heeft FamilySearch zijn 2,4 miljoen rollen microfilm gedigitaliseerd. Het beste deel? Het archief, dat informatie bevat over meer dan 11,5 miljard personen, is nu gratis beschikbaar op FamilySearch.org.

Meer dan 200 landen en vorstendommen en meer dan 100 talen zijn opgenomen in de gedigitaliseerde documenten. Alle soorten genealogisch significante records zijn opgenomen - volkstellingen, geboorten, huwelijken, sterfgevallen, erfrecht, kerk, immigratie en meer. Nu het project is voltooid, is het veel gemakkelijker voor gebruikers om mensen van hun stamboom te vinden.


Zelf deze gedigitaliseerde microfilms bekijken? Verken de gratis verzamelingen geïndexeerde records en afbeeldingen van FamilySearch door naar FamilySearch.org te gaan en vervolgens zowel 'Records' als 'Afbeeldingen' te doorzoeken. Met de functie Afbeeldingen kunt u bladeren door gedigitaliseerde afbeeldingen uit de microfilmcollectie en meer. Je hebt een FamilySearch-account nodig om toegang te krijgen tot gedigitaliseerde records, maar maak je geen zorgen, aanmelden is volledig gratis!