Het is MyHeritage weer gelukt, zegt men zelf. het bedrijf introduceert Photo Repair - de nieuwste tool in de MyHeritage-fototoolbox. Photo Repair herstelt automatisch krassen, scheuren, gaten, vlekken en andere beschadigingen op historische foto's. Met deze extra tool is MyHeritage het enige bedrijf dat een complete reeks functies biedt voor het inkleuren, herstellen, verbeteren, animeren en nu repareren van historische foto's, die allemaal uitzonderlijke resultaten opleveren.

Photo Repair is zeer eenvoudig te gebruiken. Upload eenvoudig een bekraste of beschadigde foto naar MyHeritage en als we schade detecteren, raden we u aan Fotoreparatie toe te passen door een reparatieknop weer te geven. Als u ervoor kiest om het te gebruiken, zullen met een enkele klik de krassen en beschadigingen in de foto als bij toverslag verdwijnen!

De technologie voor Photo Repair is exclusief gelicentieerd door MyHeritage van DeOldify, gemaakt door deep learning-experts Jason Antic en Dana Kelley. Photo Repair is een van de vele technologieën die in licentie zijn gegeven door DeOldify en zijn geïntegreerd in de fototools van MyHeritage.

Lees hier verder.