Goed nieuws voor Mac Family Tree Builder-gebruikers! MyHeritage kondigt een nieuwe versie van Family Tree Builder-software voor macOS Big Sur aan.

Eind vorig jaar heeft MyHeritage een versie van Family Tree Builder uitgebracht voor de besturingssystemen Catalina en High Sierra. Na de release van de nieuwe macOS Big Sur verzochten gebruikers regelmatig om de mogelijkheid dit met het nieuwe Mac-besturingssysteem te kunnen blijven gebruiken. Daar zag MyHeritage ook het belang wel van in en waren ze in staat om binnen een paar maanden een nieuwe versie te produceren.

Deze versie van Family Tree Builder voor Mac is, net als de vorige, een Family Tree Builder Mac-versie die er hetzelfde uitziet als onze desktopsoftware voor Windows, en vereist bij het downloaden geen Windows of enige aanvullende installatie of configuratie. Het gebruikt een systeem voor het porten van Windows-software naar Mac genaamd CrossOver door CodeWeavers.

Download Family Tree Builder gratis

De belangrijkste functies van Family Tree Builder werken hetzelfde in de Family Tree Builder Mac-versie, waaronder Synchroniseren met MyHeritage, Smart Matches ™, Record Matches, de Consistentie Checker, grafieken, enz. Er zijn echter enkele kleine functies die niet compatibel zijn met Mac OS X dat zal niet beschikbaar zijn voor Mac-gebruikers.

Nadat u het bestand heeft gedownload, dubbelklikt u op het gedownloade bestand om de schijfkopie te openen. In het venster dat verschijnt, sleept u eenvoudig het MyHeritage Family Tree Builder-pictogram naar de macOS-map Toepassingen.

https://blog.myheritage.com/wp-content/uploads/Install-300x204.png 300w, https://blog.myheritage.com/wp-content/uploads/Install-422x288.png 422w" alt="" width="513" height="349" class="aligncenter wp-image-98335 " style="box-sizing: border-box; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%; clear: both; text-align: center; display: block; margin: 10px auto; visibility: hidden; opacity: 0;" loading="lazy" />

Na installatie werkt de software rechtstreeks op Mac-computers.