Elk jaar, terwijl de koude van de winter wegsmelt, komt de lente en brengt een nieuw begin met zich mee. Myheritage biedt de kans om het begin van uw familie te onderzoeken met een gratis toegang tot geboorteaktes gedurende de van 18–24 april 2021.

Geboorteaktes zijn een ongelooflijk waardevolle bron voor familiegeschiedenis. Afhankelijk van het land en het historische tijdperk waarin ze zijn opgenomen, kunnen ze een schat aan informatie over uw voorouders bieden - niet alleen namen, datums en locaties, maar ook informatie over extra familieleden en details over de omstandigheden rond de geboorte. De gegevens worden doorgaans binnen enkele dagen na een geboorte uitgegeven en bevatten de namen van de ouders. Ze kunnen ook details over de ouders bevatten, zoals hun geboorteplaats en leeftijden, evenals het aantal extra kinderen en hun religieuze overtuiging.

Vóór het midden van de 20e eeuw vonden de meeste geboorten thuis plaats, en in veel geboorteaktes uit die periode staat het woonadres vermeld.

MyHeritage's collectie geboorteaktes omvat 115 collecties met in totaal 1.144.541.613 individuele records van over de hele wereld. Sommige collecties bevatten indexen waarmee u kunt achterhalen waar de geboorteakte zich bevindt, terwijl andere de daadwerkelijke afbeelding van de akte bevatten.

Normaal gesproken is het zoeken naar geboorteaktes gratis, maar om het volledige record te bekijken of toe te voegen aan uw stamboom, heeft u een Data of Compleet plan op MyHeritage nodig. Tijdens dezer actieweek heeft u echter volledig gratis toegang tot al deze records.

Klik hier om nu de geboorteaktes van MyHeritage te doorzoeken - wie weet wat u zou kunnen ontdekken over uw voorouders?