×

Fout

Deze site zal zondag 7 maart in de ochtend niet of slecht bereikbaar zijn in verband met spoed onderhoud, meer informatie vind je hier.

Omdat we tijdens de coronacrisis niet fysiek bij elkaar kunnen komen zetten we hier enkele opgenomen videos van presentaties op de site. Lisa Louise Cooke is een genealoge, die in de Engelse taal veel instructievideo's maakt over vormen van uitvoer van genealogische gegevens. Aflevering 2: videobewerking. In deze video gaan we verder waar aflevering 1 was gebleven. BESTE IN VOLLEDIGE SCHERM-MODUS. Bekijk de volledige "Video Creation" -playlist hier op ons kanaal. En klik op "Abonneren" zodat je alle aankomende video's krijgt. Animoto is mijn nieuwe favoriete technische tool en in deze videoserie laat ik je zien hoe je fantastische familiegeschiedenisvideo's SNEL en GEMAKKELIJK kunt maken!

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!