×

Fout

Deze site zal zondag 7 maart in de ochtend niet of slecht bereikbaar zijn in verband met spoed onderhoud, meer informatie vind je hier.

Omdat we tijdens de coronacrisis niet fysiek bij elkaar kunnen komen zetten we hier enkele opgenomen videos van presentaties op de site. Lisa Louise Cooke is een genealoge, die in de Engelse taal veel instructievideo's maakt over vormen van uitvoer van genealogische gegevens. In deze video beschrijft zij hoe je een begin maakt om een familiefilm te maken. Aflevering 1: Aan de slag Het draait allemaal om het verhaal ... Genealogie-onderzoek is misschien niet voor iedereen fascinerend, maar een boeiend verhaal over uw eigen familiegeschiedenis is iets dat u niet mag missen. Deel uw genealogische bevindingen met uw gezin met meeslepende familiegeschiedenisvideo's. De eerste stap is om je te concentreren op het verhaal. In deze video laat ik je zien hoe je dat doet en leg ik een solide basis voor een geweldige familiegeschiedenisvideo. Dit is de eerste in een reeks instructievideo's.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!