Omdat we tijdens de coronacrisis niet fysiek bij elkaar kunnen komen zetten we hier enkele opgenomen videos van presentaties op de site. In maart 2019 hield Johan Mulderij de presentatie over Pro-Gen.


Sterke punten van PRO-GEN zijn onder andere de eenvoud van het invoeren via een relatieschema en de complete uitvoer, variërend van eenvoudige lijsten, prachtige cirkelvormige kwartierstaten, volledig geïndexeerde tekstuitvoeren tot en met het aanmaken van pagina's voor uw website.


Voor veel gebruikers is ook de aanpasbaarheid van het programma belangrijk. Op eenvoudige wijze kan men allerlei zaken toevoegen of aanpassen zoals bijvoorbeeld selectievoorwaarden of zelfs de database-indeling. Ook kan men de tekstuitvoer op vele punten naar eigen wensen aanpassen. Vandaar ons motto "Genealogie à la Carte".

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!