Omdat we tijdens de coronacrisis niet fysiek bij elkaar kunnen komen zetten we hier enkele opgenomen videos van presentaties op de site. Op 30 april 2018 hield Fred Baltus een presentatie over Zoeken met WieWasWie. Hij laat zien hoe u uw voorouders terugvindt op de genealogische site van WieWasWie.
De database bevat ruim 160 miljoen personen. Het gebruik van WieWasWie is gratis. Alle documenten en scans zijn gratis te doorzoeken en te raadplegen. Je kunt echter met een Premiumtoegang tevens gebruik te maken van de extra voordelen binnen WieWasWie. Zo kun je dan op twee persoonsnamen tegelijk zoeken. En kun je door het gebruik van zogenoemde 'wildcards' bijvoorbeeld verschillende schrijfwijzen van namen in één zoekopdracht meenemen, bijvoorbeeld "Graaf" en "Graeff". Tevens kun je favoriete zoekopdrachten en documenten opslaan, zodat je deze eenvoudig kan terugvinden en een e-mailmelding kunt krijgen wanneer er een wijziging optreedt in deze gegevens.

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!