PATRONOMIA en GENEALOGIE ONLINE hebben deze week hun partnerschap aangekondigd en bieden nu een innovatieve service voor het maken en on-demand afdrukken van familiegeschiedenisboeken.

Deze dienst wordt van 24 tot 26 oktober gepresenteerd in Londen op de internationale genealogische conferentie RootsTech, waar zowel PATRONOMIA als GENEALOGIE ONLINE een beursstand hebben.

Iedereen die zijn of haar voorouders heeft onderzocht, kan zowel tekst als foto's combineren in een gemakkelijk te lezen boek en het in meerdere exemplaren laten afdrukken om ze aan familieleden te geven. Familiegeschiedenissen worden automatisch geschreven in één van de ondersteunde talen en stambomen zijn duidelijk ingedeeld.

Dankzij deze nieuwe applicatie kan iedereen in enkele minuten een gepersonaliseerd boek maken van de geschiedenis van elk gezin in verschillende talen: vanaf nu in het Frans, Engels, Nederlands, Spaans en Italiaans, en later in het Fins, Duits, Noors, Portugees en Zweeds.
De technologie die PATRONOMIA gebruikt, maakt het mogelijk om het hele schrijven van het boek te automatiseren en dus lage prijzen te garanderen. De gebruiker kan op het scherm door zijn boek bladeren en zo veel tests en wijzigingen uitvoeren als nodig is, voordat hij zijn opdracht 'klaar voor pers' geeft en online betaalt.
Boeken worden binnen 3 tot 5 dagen in Frankrijk gedrukt en internationaal verzonden door Jouve Print.

De Nederlandse website GENEALOGIE ONLINE wordt hiermee de derde partner van PATRONOMIA, na FamilySearch in Amerika in februari 2018 en Geneanet in Frankrijk in december 2018.

Over PATRONOMIA
PATRONOMIA maakt sinds 2012 innovatieve webapplicaties voor familie- en land-goedgenealogie. PATRONOMIA is een Frans bedrijf gevestigd in Parijs, La Défense.
https://www.patronomia.com

Over GENEALOGIE ONLINE
GENEALOGIE ONLINE biedt een meertalige service waarmee stamboom-onderzoekers hun genealogische gegevens gemakkelijk online kunnen publiceren. GENEALOGIE ONLINE is een product van het Nederlandse bedrijf Coret Genealogie.
https://www.genealogieonline/
https://genealogie.coret.org/

Over RootsTech
RootsTech is 's werelds grootste conferentie over familiegeschiedenis die jaarlijks wordt gehouden in Salt Lake City, Utah. Meer dan 30.000 mensen uit 43 landen hebben RootsTech 2019 bezocht. RootsTech zal voor het eerst ook uitbreiden naar Europa, 24-26 oktober 2019 in het ExCeL Convention Centre, Londen, Engeland.
https://www.rootstech.org/london

Over Jouve Print
Als wereldspeler in de grafische keten kan Jouve de volledige levenscyclus van gedrukte producten ondersteunen, van concept tot levering. Ze combineren state-of-the-art technologieën en innovatieve processen om de waarde van boeken op de markt te vergroten. 
https://www.jouve-print.com