Van 6 t/m 8 september a.s organiseert MyHeritage voor de tweede keer een grote gebruikersconferentie. Plaats van handeling is het Hilton Hotel in Amsterdam.

Er is een veelheid van sprekers, vooral uit de MyHeritage stal, zoals oprichter Gilad Japhet. Andere bekende namen zijn Cyndi Ingle van Cindi's List en onze eigen Yvette Hoitink. Er zullen lezingen worden gehouden en praktijkworkshops worden gegeven door nationaal en internationaal bekende sprekers op het gebied van genealogie en DNA. Uiteraard is er ook veel ruimte voor plezier en gezelligheid in 'Hollandse' stijl.

HCC-leden en de abonnees op onze digitale wekelijkse nieuwsbrief Update krijgen een korting van 10%. De normale prijs van een ticket is 150 euro, met de kortingscode dus 135 euro. Hierin zit alles inbegrepen: zoals de toegang tot alle lezingen en workshops, koffiepauzes in ochtend en middag, lunch op zaterdag en zondag, vrijdagavond receptie met drankjes en feest op zaterdagavond (incl. paar consumpties).

Ga daarvoor naar de site en klik rechtsboven op <Register now> en klik daarna bij <Tickets> op <Enter Promotional Code> om daar de kortingscode 10LIVE in te geven.


Lees hier meer over het programma, de sprekers, tijden en kosten.