Mocht u denken het met toegang tot internet en e-mail het wel zo'n beetje te hebben gehad komt bedrogen uit. Minimaal dient men wat te weten van Facebook, Instagram, LinkedIN en wellicht Twitter.
Om hierover helemaal bijgepraat te worden adviseer ik u de usb-stick 2018 van HCC!genealogie aan. Daarop staat het artikel '2018 Social Media Update' dat u bijpraat over wat er voor een digitaal nieuws er onder de zon is. U krijgt die stick gratis en voor niets wanneer u lid wordt. Dat doet u hier of anders via een e-mail aan ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om toch wat actueler bij te blijven hebben wij veel plezier bleeefd aan het nieuwe programma van Jort Kelder en Alexander Klöpping. Ook in de meest recente uitzending was ik weer verbaasd over wat men nu allemaal weer had gevonden, zoals bijvoorbeeld het geven van jouw stem aan een ander en tegelijk voor lipsynchronisatie te kunnen kiezen. Bizar.

KELDER & KLÖPPING: VOORUITGANG OF VROEGER?

In Kelder & Klöpping gaan Jort Kelder en Alexander Klöpping met elkaar in discussie over de nieuwe tijd waarin technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen. In een studio met publiek ontstaat een mooie discussie tussen twee persoonlijkheden die elk een eigen wereld representeren.

Alexander Klöpping heeft zich verdiept in wat er in de toekomst allemaal mogelijk is. Jort Kelder vraagt zich af: worden we daar ook gelukkiger van? Aan de hand van actuele thema’s staan zij stil bij de vraag of vooruitgang de beste optie is of dat vroeger alles beter was.

Terugkijken
Voorgaande opnamen terugkijken doet u hier.