Dat is een vraag die steeds meer mensen zichzelf stellen. Verschillende TV-programma's zijn er mede de oorzaak van dat mensen zich nader willen verdiepen in de geschiedenis van hun familie. En niet ten onrechte want u begint aan een reis zonder einde. U leert er meer over uw familie, over de geschiedenis, over talen, archieven, beroepen, landen. Te veel om op te noemen.

 

Op verjaardag en dat soort feestjes hoor je vaak vragen over hoe het nu toch zou zijn met een ver of bijna vergeten familielid. Of hoe het nou precies zat met dat kort na het huwelijk geboren kind van die ene tante en oom.
Mensen die meer over hun familiegeschiedenis willen weten, aan stamboomonderzoek of genealogie gaan doen moeten eigenlijk lid worden van onze vereniging (klik hier), vergeet niet HCC!genealogie als 'interessegroep' aan te vinken en/of deze site regelmatig moeten bezoeken.

Jammer dat u deze site niet eerder bezocht, weant dan had u kunnen lezen over de gratis toegankelijke landelijke HCC!genealogie-dag die wij dit jaar samen met het Zeeuws Archief in Middelburg organiseerde. 

Hou deze site in de gaten opf lees de nieuwsbrief, want wij organiseren meer bijeenkomst. Ook daar staan we u graag te woord en geven u desgewenst (onderzoeks-)richting en advies. 

Hier kunt u zich abonneren op onze wekelijkse GRATIS nieuwsbrief Update.