Na enkele jaren stilte organiseert HCC weer een groot evenement. Op 12 mei 2018 vindt in de Expozaal van het Beatrixgebouw (naast Utrecht CS) de HCC!expo plaats, een mooie afsluiting van een prachtig jubileumjaar.

 

De toegang is gratis, ook als je nog geen lid bent van HCC! Presentaties op de dag zijn exclusief voor HCC-leden (lid worden kan ter plekke).

Deze HCC!expo wordt hét digitale kennisevent. Voor onze 50.000 leden zal dit het hoogtepunt van het jaar worden. Ben je geen HCC-lid maar wel geïnteresseerd in de digitale wereld? Ook dan ben je van harte welkom! Op deze dag zullen diverse Interessegroepen workshops en demonstraties geven en worden winnaars gehuldigd van wedstrijden die Interessegroepen organiseren in het kader van het jubileumjaar.

Ook HCC!genealogie is aanwezig.

Onze adviseurs kunnen u een aantal genealoische programma's en websites demonstreren.Ook wordt er die dag een workshop gegeven hoe u de gegevens van uw voorouders opzoekt. 

Kijk voor het meest recente informatie op deze website hcc.nl/expo.

Er wordt nog druk gewerkt om het programma helemaal te optimaliseren. De voorstellen zijn ingediend en vele mensen zijn druk in de weer om een mooi programma uit te werken. !

Dus reserveer 12 mei a.s. alvast in je agenda. We hopen je te zien in Utrecht.