Agenda

HCC!genealogiedag in het RHCe Eindhoven
Zaterdag, 19 November 2022, 11:00 - 16:00
door John Glaser
Contact John Glaser

Op zaterdag 19 november organiseert HCC!genealogie voor de 15e keer de HCC!genealogiedag. Deze keer in samenwerking met het RHCe in Eindhoven. Voor de route klik hier.

Voor het archief een Open Dag waar een genealogische markt gecreëerd wordt en de softwaremakers van de bekendste genealogische programma’s aanwezig zijn.Verder is er een Helpdesk aanwezig die bemand zal worden door medewerkers van het archief en regionale verenigingen.

Deelnemers 

Deelnemers aan deze genealogische dag zijn:

HCC!genealogie met demo's van WieWasWie ,Open Archieven, Ancestor Tree ManagerHuMo-gen en Plaatsengids.nl.

Regionale verenigingen zoals HCC!zuidoostbrabant en NGV-Kempen en Peelland.

De leveranciers van genealogische computerprogramma’s AldfaerBrother's KeeperGensDataProPRO-GEN, voor de Apple Reunion en de vertegenwoordigers van de internationaal georiënteerde websites FamilySearchGeneanet, en MyHeritage.

Daarnaast doen ook mee DNAgezocht, GEM MagazineNederlandse Kring voor Joodse Genealogie, Nederlands College Heraldiek en de PRO-GEN Gebruikersgroep.

Programma

Een dag lang op zoek naar uzelf, uw ouders, uw voorouders. Een rijke en afwisselende dag met informatiemarkt, alles over genealogische computerprogramma's, presentaties, lezingen, rondleidingen, een adviespunt archiefstukken en een Helpdesk voor stamboomonderzoekers. Een uitgelezen kans om antwoord te vinden op alle vragen over stamboomonderzoek. Gedurende de dag worden er rondleidingen en presentaties verzorgd.

Voor de flyer in PDF klik hier.

 Flyer_eindhoven_Pagina_1.jpgFlyer_eindhoven_Pagina_2.jpg